Bílé sneakery – absolutní must-have ve vaší skříni pro každou sezonu

10.09.2021 | Krása a móda

Pozor, fanoušci a fanynky minimalismu – letos móda překypuje trendy, které vám jistě padnou do noty. Pokud se vám zdálo, že vyhlášení černé jako jedné z nejžhavějších barev následujících měsíců je jediným překvapením, které si pro nás v tomto roce připravili nejslavnější módní návrháři, pak vás jistě potěší zpráva, že tuhle sezonu budou kralovat rovněž... bílé sneakery!

Tento nadčasový prvek pánského, dámského a dětského šatníku představuje jeden z četných trendů, který si v průběhu let vydobyl tak pevnou pozici, že by dalo opravdu hodně práce sesadit jej z trůnu. Vzhledem k univerzálnosti a téměř neomezeným stylizačním možnostem, jaké dávají právě bílé sneakery, a také jejich různorodé podoby, které jsou pravidelně prezentovány všemi slavnými výrobci sportovní obuvi (jež už na vás čekají v Sizeer), nás to vůbec nepřekvapuje.

Které modely pánských a dámských bílých kicksů představujících ideální doplněk streetwearových outfitů jsou momentálně hot? Rádi bychom vás pozvali k prohlédnutí si následujícího seznamu, na němž najdete jak populární bestsellery, tak i originální kousky stvořené s ohledem na ty, kdo se nebojí vyčnívat z davu.

Stylový závan vintage – Nike Blazer Low Leather

Seznam bílých sneakerů, které si bez debat zasluhují pozornost, otevírá kousek pro muže od amerického giganta, jenž v něm jemně spojil basketbalový vintage styl s minimalistickým, ale velmi efektním designem.

Řeč je zde samozřejmě o Nike Blazer Low Leather – šněrovacím modelu s nízkým profilem, jehož svršek je zcela vyrobený z vysoce kvalitní přírodní kůže. Díky měkkému jazyku, patě a na dotek příjemné, prodyšné podšívce bude i to nejintenzivnější nošení kicksů skutečnou rozkoší bez rizika jakýchkoli odřenin, puchýřů a podráždění. Model věnčí pevná, gumová podrážka s jedličkovým vzorkem, zatímco barevně kontrastní detaily, jako např. Swoosh a logo brandu na patě, dodají celému kousku na charakteru.

Psst... máme dobrou zprávu pro milovníky kecek s vyššími svršky – v nejnovější kolekci Nike si našel své místo rovněž model Blazer Mid ’77 Infinite, od nějž lze opravdu těžko odtrhnout pohled. Zvláště v bílé verzi oživený jen s pomocí oranžových a zelených detailů.

Oldschoolový tip pro juniory – Sky 1 Jordan

Hledáte módní, bílé tenisky pro svou ratolest? Každý rodič dokonale ví, že výběr dětských sneakerů není nejjednodušší, zvlášť když se musí vzít v potaz nejenom složení materiálů a střih zaručující bezpečnost, ale taktéž kvalita provedení a design.

Naštěstí je v současnosti na trhu k dostání mnoho zajímavých modelů, které dokážou splnit i ty největší nároky. Příkladem dětských bílých sneakerů, které by bez diskuse neměly chybět v šatníku vašeho drobečka, jsou SKY 1 od brandu Jordan.

Model čerpá inspiraci z basketbalové obuvi a má vyvýšené svršky sahající nad kotníky s nespočtem perforací, které uvnitř botiček zajišťují optimální cirkulaci vzduchu a zcela hygienické prostředí. Pevné zapínání na suchý zip zase garantuje pohodlí a oporu pro nožky malého objevovatele světa. Celý model venčí podrážka z pružné pěny, která tlumí veškeré nárazy a kterou z vnější strany navíc doplňuje gumový dezén s přilnavou povrchovou úpravou. Bílé barvě módně sekundují černé a červené prvky, ve kterých se nese logo slavného brandu.

Nejoriginálnější model posledních měsíců – Nike W AIR Vapormax

Tento dámský kousek je nejlepším důkazem toho, že bílé sneakery vůbec nemusejí vypadat nudně a fádně. Originální model od amerického brandu, který se po mnoho let drží v čele nejslavnějších výrobců sportovní obuvi, překvapí nejenom neopakovatelným designem, ale rovněž technologiemi, jež byly k jeho výrobě použity.

Nike W AIR Vapormax 2020 FK jsou lehké boty s nízkým profilem reprezentující dynamický design, které byly jednohlasně prohlášeny za učiněnou senzaci. Jejich prodyšné svršky byly vyrobeny z příze FlyKnit, tedy přesně řečeno trvalé tkaniny odolné vůči zničení, která byla vytvořena z recyklovaného materiálu. Díky měkoučkému, vypolstrovanému vnitřku se veškerá podráždění a odřeniny stanou minulostí. Syntetické detaily umístěné na svršku se zase postarají o vhodnou polohu chodidla. Ačkoliv svršek FLyknit bez pochyby dělá dojem, skutečnou hvězdou je u tohoto modelu spektakulárně vypadající, průhledná podrážka VaporMax2 AIR, která nejenom dodá sneakerům neopakovatelný look, ale zároveň zajistí bezchybné tlumení a pohodlí při každém došlapu, za což může poděkovat vzduchovému polštářku, který je v ní umístěn a jenž se řadí k jednomu z autorských řešení této značky. 

Klasika svého druhu – Adidas Stan Smith

Tenisky z dílny značky Adidas, jejichž rozpoznávacím znakem jsou perforace poskládané do tvaru charakteristických třech proužků – loga brandu, reprezentují jeden z nejslavnějších modelů bot, jaký kdy vznikl.

Legendární kecky, v nichž rozehrávali tenisové zápasy nejslavnější hráči, takoví jako například Robert Haillet anebo Stan Smith, se v průběhu let staly takřka povinným modelem sneakerů, který by neměl scházet ve skříni žádného úctyhodného sneakerheada, o čemž nejvíce svědčí fakt, že boty s charakteristickou zelenou patou se těší nepřetržité popularitě od roku 1964 (!!). 

Boty Adidas Stan Smith jsou vyrobené z prvotřídní syntetické kůže a jejich tenisový design propůjčuje lehkost a sportovní dynamiku i každodenním stylizacím, což je nejpravděpodobnější důvod, proč si je vybírají jak muži, tak i ženy.  V jejich případě plní roli hlídače hygienických podmínek měkký, textilní vnitřek a také antibakteriální vložka OrthoLite®, o pevnost došlapů a bezchybnou přilnavost se stará gumová podrážka, která je z boku ozdobena logem značky. Model je k dostání ve verzi pro ženy, muže i juniory.

Zjistěte, jaké novinky si pro vás v letošní sezoně Sizeer připravil!

Pokud jste se po přečtení dnešního článku rozhodli obohatit svou kolekci kicksů o pár v univerzální bílé barvě, pak se rozhodně musíte seznámit s podrobnou nabídkou Sizeer, kterou najdete na adrese: https://sizeer.cz/boty/tenisky/barva-bila. Mezi více než 460 modely bílé obuvi pro ženy, muže a juniory jsme pro vás nachystali kousky od takových značek, jakými jsou například Adidas, Asics, Champion, Converse, Jordan, Lacoste, New Balance, Nike, Reebok, Puma nebo Vans.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat